.

Ученици и студенти организират мащабен протест!

През последните седмици в интернет се организира най-мащабния митинг-шествие за последните 11 години. В много блогове, форуми, видео сайтове, чатове се разпространява информaция за предстоящия протест на 14 януари пред парламента. Наше проучване пока

Ученици и студенти организират мащабен протест!
През последните седмици в интернет се организира най-мащабния митинг-шествие за последните 11 години. В много блогове, форуми, видео сайтове, чатове се разпространява информaция за предстоящия протест на 14 януари пред парламента. Наше проучване показа, че освен студенти, синдикати и други редовно протестиращи пред парламента на този митинг ще се включат и фенклубовете на футболните отбори и учениците.

Клиповете, които се разпространяват в интенрет до голяма степен са създадени от тинейджъри и патриоти. В тях се напомнят гафовете на власта от последните години и те са със силно присъствие на слова на Левски и Ботев.

Интересен е факта, че на 14 януари е била издадена смъртната присъда на апостола на свободата Васил Левски. Според Богомил Шопов на 14-ти януари тази година протестиращите символично издават смъртна присъда на правителството, която ще изпълнят чрез своя вот на следващите избори.

Понеже коментарите са излишни ви предлагаме ВСИЧКИ клипове, които намерихме за протеста в интернет както и клип, който припомня за протеста през 1997-ма година на 10-ти Януари, когато протестиращите бяха жестоко пребити пред сградата на парламента.
Здравейте циркаджии



Боят настана

Време е някой да изхвърли боклука

От Теб Зависи


Никой вече не ви понася

Протест за майка България

Помия, Помия, Помия

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...