.

Оказва се натиск върху сайтовете за протеста утре

Репортерите на TeenProblem научиха, че върху редица блогове и сайтове, ангажирани с организиране на протеста утре ( 14-ти Януари ) е оказан натиск информацията да бъде премахната. Събитието във FaceBook пък е било изненадващо прекратено. Преди минути

Оказва се натиск върху сайтовете за протеста утре
Репо
терите на TeenProblem научиха, че върху редица блогове и сайтове, ангажирани с организиране на протеста утре ( 14-ти Януари ) е оказан натиск информацията да бъде премахната. Събитието във FaceBook пък е било изненадващо прекратено. Преди минути Фокус Нюз разпространи новината, че в Студентски град се дават от 20 до 50 лева за участие в утрешния протест. Близката до организаторите Адриана Иванова, сподели пред Фокус: „Няма да е зле чрез Агенция „Фокус" да призова този, който е решил да раздава пари за глупости, да ги вложи за целите на самия протест, защото на нас не ни стигат парите за озвучаване и плакати. Ние вадим пари от джоба си, няма да е зле този, който е решил така или иначе да финансира, да дойде и да финансира нас и нашите разходи".

Въпреки опитите да се разбие единството на протестиращите, организацията на протестите върви с пълна сила. Доказателство за това е поредния сайт, който се е появил по темата http://feelfriendly.com/ . Сайтът приканва всеки, който не може да отиде пред парламента утре да отвори сайта и да протестира през Интернет. Сайтът обещава да дава и актуална информация за това какво се случва на площада. От мястото на събитието можете да следите и новините в TeenProblem.net. Повече информация за протеста можете да намерите на адрес http://protesti.start.bg .

Ако разполагате със снимки или видео от протестите можете да го изпратите на info@teenproblem.net

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...